Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
29.09.16: Under dette års FoodTech-messe afholdes den åbne innovationskonkurrence FoodTech Challenge, hvor 50 studerende konkurrerer om at udvikle nye forretningsmodeller til fødevarebranchen.
Læs mere
29.09.16: Lantmännen Unibake overtager det rumænske selskab Frozen Bakery Products SA, en virksomhed med speciale i produktion ad hamburgerboller i Bukarest, Rumænien, som i øjeblikket ejes af GoodMills Group, Østrig. Det meddeler Lantmännen i en pressemeddelelse.
22.09.16: Fødevarekonkurrencen International Food Contest (IFC) vil fremover være finde på hi teknologi- og industrimessen i MCH. Det står klart, efter at IFC har indgået et nyt samarbejde med MCH Messecenter Herning om at afholde konkurrencen sammen med hi-messen i ulige år, mens konkurrencen fortsat afholdes sammen med FoodTech i de lige år.
29.09.16: DuPont Nutrition & Health præsenterer de sidste nye løsninger til ost, yoghurt og softice, der ifølge virksomheden medfører nye muligheder for den lokale mejeribranche. Og som en af messens største ingrediensleverandører deltager man også i FoodTech Challenge, hvor man stiller med et hold bestående af fem studerende og en tilknyttet mentor.
30.09.16: Der kan ifølge Mettler-Toledo A/S være anledning til bekymring for metalforurening i pumpet væske, pasta eller halvflydende fødevarer. Men med en ny profil Advantage Pipeline-metaldetektor, der har en op til 30 procent forbedret følsomhed, får man ifølge virksomheden bedre varemærkebeskyttelse og overstiger de internationale standarder for levnedsmiddelsikkerhed.
30.09.16: 3D scanning og geometrisk måling har normalt fundet anvendelse udenfor fødevareindustrien. Men et stigende behov for emneopmåling, kvalitetssikring og procesoptimering i netop denne industri, har åbnet nye døre for 3D målehuse som Zebicon. Derfor har virksomheden besluttet at deltage på dette års FoodTech messe i Herning.
27.09.16: Forbrugere kan være mere sikre på, at deres burgere er den ægte vare efter en ny metode til at teste for bedrageri med kød er udviklet på det britiske Institute of Food Research (IFR).
30.09.16: Det svenske måltidsmønster begynder at ændre sig og mange "snacker" stadigt mere; og livsstilsændringer er den største årsag til, at mange i dag spiser mindre, men flere måltider. Det viser en trendundersøgelse, som Pågen AB - der er Sveriges førende bageri og også aktiv på det danske marked - har udført sammen med United Minds. Undersøgelsen viser også, at der stilles større krav til vores snack- eller mellemmåltider, og for at snacke sundt har man sammen med en diætist udviklet nogle tips og opskrifter, der passer til de nye kostvaner.
30.09.16: Daloons ovnruller har i snart mange år stået på middagsbordet i mange danske hjem. Men nu tager de for alvor springet til et internationalt marked, og i den forbindelse har rullerne ikke blot skiftet navn til Daloon Spring Rolls. De har også fået endnu et løft i kvaliteten med en forbedret opskrift.